Minden amit a feng shui-ról tudni kell!

"Lásd a szíved vágyát, ne kérzedt hogyan fog valóra vállni, csak tudd, hogy úgy lesz!"

Mit ne adjunk ajándékba

Ez a téma éppúgy érint benünket, mint az, hogy mit adjunk adjándékba. Amikor ajándékozunk soha nem gondolunk arra, hogy vannak olyan tárgyak amelyek inkább ártanak, mint használnak annak akinek adjuk. Gondoltam ezt is megosztom olvasóimmal, hiszen életünk része ez is. Egy rosszul kiválasztott ajándék - még akkor is ha az ünnepeltnek nagyon tetszik, vagy vágyódik rá - sok bajt is okozhat neki. Sorozatos baleszerencsét, baleseteket idézhetnek elő. Ezt azért mi sem akarjuk, ezért érdemes elolvasni, értelmezni ezt a fejezetet is:

 

Csengőt, órát és semmi olyan tárgyat amin óralap van. Ugyan ebbe a kategóriába sorolhatnám még a kés, olló, kard tárgyakat is. Jelképesen és valójában is kettévágják a kapcsolatunkat.

                                                ora.jpg                  

csengo.jpg

 

Ne ajándékozzunk élő bonszáj fát, mivel ez a korlátozott növekedést jelképezi, és ezért nem hoz szerencsét.

bonsai-001.jpg

 

 

Ne ajándékozzunk száraz-, és művirágot. Semmilyen formában sem. Mivel a száraz virág valamikor élő virág volt, tehát élni akar, így energiát szív el a környezetéből. Még rosszabb hatást érhetünk el, ha lakkozzuk, festjük és így akarjuk élővé tenni őket. Ráadásul igazi porfogó, gyakorlatilag tisztíthatatlan, hamar kifakul és apró részei lehullani kezdenek. Tehát mér sérült is. Az ilyen virágoktól szabaduljunk meg mihamarabb még ha nem is ajándékba kaptuk őket.

Semmi képpen ne adjunk ajándékba kitömött állatot, trófeákat. Még akkor sem ha mi magunk készítettük, vagy vadásznak szánjuk őket a többi közé. A "halott" állat a lakásban balszerencsét hoz. Ha jelenleg is tartunk ilyen állatot az otthonunkban szabaduljunk meg tőlünk mihamarabb. Nem hoznak jószerencsét.

Sok ajándék van ami nem hoz jó szerencsét annak aki kapja. Ilyen a nagyon szépen, színesen elkészített fa állarc is. Ezek balszerenécst hoznak, ne tegyük ki a szobánk falára, még akkor sem ha tetszik nekünk.

fa_maszk.jpg

Valóban mutatósak a fából készült ősembert ábrázoló fekete szobrocskák "kötélből" készült hajjal. Nagyon sokféle van már forgalomba ezekből, de valójában amilyen aranyosak, és viccesek annyi problémát is okozhatnak annak aki kapja. Ne tegyük ki szeretteinket a balszerencsének, éppen ezért ne ajándékozzunk ilyen jellegű szobrocskát senkinek. És mi magunknak se vegyünk.

afrikai_szobor.jpg

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 24
Tegnapi: 178
Heti: 386
Havi: 1 049
Össz.: 794 243

Látogatottság növelés
Oldal: Mit ne adjunk ajándékba?
Minden amit a feng shui-ról tudni kell! - © 2008 - 2019 - fengsuhi.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »