Minden amit a feng shui-ról tudni kell!

"Lásd a szíved vágyát, ne kérzedt hogyan fog valóra vállni, csak tudd, hogy úgy lesz!"

KOS március 21 - április 20. Eleme a tűz

Gazdag florentintallér

hozzávalók: 50-52 db-hoz, mely 4 cm átmérőjű tallér

2 1/2 dl habtejszín (legalább 30%-os zsirtartalmú legyen), 12 1/2 dkg barna kristálycukor (de a hagyományos cukor is jó), 2 dkg vaj, 5 dkg rétesliszt, 1 tasak narancslikör (el is lehet hagyni), 20 dkg mandula, 5 dkg szeletelt mandula kissé összetörve, 10 dkg finomra aprított kandírozott narancshéj, 10 dkg finomra aprított kandírozott cseresznye (zöld-piros vegyenen) csipet só, fahéj és egy kevés gyömbér. A csokoládé bevonathoz: 15 dkg jó minőségű étcsokoládé, 3 dkg vaj.

Elkészítése: A habtejszínt a cukorral és a vajjal tapadásmentes lábosban lassú tűzön melegíteni kezdjük,

folytatás hamarosan!



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 61
Tegnapi: 265
Heti: 766
Havi: 2 022
Össz.: 985 257

Látogatottság növelés
Oldal: Asztorólógiai - receptek
Minden amit a feng shui-ról tudni kell! - © 2008 - 2024 - fengsuhi.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »